Welkom! Ik ben Leona Aarsen, eigenaar van en therapeut bij anderZverder. Ik heb een burn-out gehad (lees hier het verhaal van mijn burn-out). En meerdere depressies (hier vind je het verhaal van mijn depressie).

Zo. Dat is eruit. Ik deel dit met je omdat ik vermoed dat je – als je mijn website opgezocht hebt – mijn verhaal herkent. Ik hoop dat het je oplucht. Ik hoop dat je je realiseert dat je niet de enige bent die vastgelopen is. Dat je geen loser bent als je even niet meer weet hoe het verder moet. Ik hoop dat je een sprankeltje perspectief ziet en dat dit genoeg is om het proces van herstel met vertrouwen in te stappen. Daar wil ik je bij helpen, puttend uit mijn eigen ervaringen en expertise als erkend counselor en therapeut. Klik hier voor meer info over mijn aanpak.

Samen komen we er wel uit. Want ik geloof in jou. Ik geloof dat jij veel meer kunt dan je voor mogelijk houdt. Ik geloof in jouw verborgen potentieel, dat je werkelijk anders verder kunt (vandaar de naam anderZverder). Daarom geloof ik dat verandering en groei mogelijk zijn, dat er altijd een uitweg is. Niet dat het leven altijd maakbaar is. Maar zelfs dan zijn er mogelijkheden voor groei: je kunt veerkracht en een andere kijk op je situatie ontwikkelen en je kunt leren loslaten en accepteren.

Mijn levensverhaal in een notendop

‘Even’ voorstellen past niet bij mij. Liever ga ik voor een diepgaand gesprek en echt contact. Maar om toch een paar ankers te geven ter houvast over wie ik ben en wat ik doe: ik ben Leona Aarsen, geboren als Hongaarse in Roemenië in 1976 als oudste dochter. Op mijn 19e ben ik geëmigreerd naar Nederland om te trouwen met een Nederlandse man, die geboren is in Nieuw-Zeeland. Zo hebben we een multi-culti gezin met twee op-en-top Nederlandse kinderen. Ik hou van lezen (een grote passie). Ik ben een knipperlicht hardloper (af en aan) en dito veganist.

Werkervaring

Na een niet-afgemaakte studie letterkunde Engels-Hongaars in Roemenië en een (met lof afgemaakte) HBO-opleiding Personeel & Arbeid in Deventer ben ik begonnen als management trainee bij Ormit. Daarna ben ik ruim tien jaar bij verschillende organisaties actief geweest als HRM (beleids-)adviseur, voornamelijk op het terrein van strategie, talentontwikkeling en leiderschap. De ontwikkeling van mens en organisatie zijn altijd de rode draad in mijn loopbaan geweest.

Na een burn-out in 2010 heb ik ervoor gekozen om mij volledig te richten op wat mij ten diepste drijft: bevlogenheid, zingeving en schittering faciliteren bij mens en organisatie. In 2011 ben ik als counselor en psychosociaal therapeut begonnen met mijn eigen onderneming, anderZverder.

Sinds 2011 heb ik honderden cliënten geholpen om hun tegenslag te overwinnen en weer plezier en schittering te ervaren in hun leven. Tot de zakelijke klanten van anderZverder behoren universiteiten, hogescholen, zakelijke dienstverleners, verzekeraars, gemeenten, MKB, zorginstellingen (verpleging, verzorging, thuiszorg, psychiatrie) en arbodiensten.