Je kon alles aan. Voor een project meer of minder draaide je je hand niet om. Nieuwe uitdagingen? Leuk! Je sprong in het diepe en ging ervoor. Anderen bewonderden jou om je tomeloze energie en alle ballen die je in de lucht kon houden. Ze zagen jou als de ideale werknemer, de leukste opvoeder, de gezelligste vriend(in).

Maar nu is dat voorbij. Je voelt je moe, gestrest, somber. Het huilen staat je nabij, je maalt en piekert, slaapt slecht en voelt je steeds ongelukkiger worden. En dan al die onverklaarbare, vage lichamelijke klachten… ‘Wat is er aan de hand? Ben ik overspannen, heb ik een burn-out?’ vraag je je misschien af.

Wat fijn dat je nu dit leest, want ik heb direct iets voor je wat duidelijkheid verschaft. Ik heb zelf in 2010 een burn-out gehad. Aan de hand van mijn ervaringen deel ik met jou de belangrijkste burn-out symptomen.

Ik begrijp dat je gek wordt van de onzekerheid en van de zorgen. Je snapt echt niet wat er met je aan de hand is. Daarom heb ik nog iets voor je waar je meteen mee aan de slag kunt: een online burn-out test met direct uitslag.

Oké, nu heb je misschien een vermoeden wat er met je aan de hand is. Je klachten hebben een naam. Maar daarmee is het probleem niet opgelost. Je hebt hulp nodig. En zo snel mogelijk, want zo gaat het niet meer. Hoe langer je wacht, hoe erger je klachten zullen worden en hoe langer je herstel kan gaan duren. Daar moet je niet aan denken, toch?

Wat je graag wilt, is zo snel en goed mogelijk herstellen van je burn-out klachten.  Weer je leuke, energieke, gelukkige zelf worden. Maar hoe?

Voor dit dieptepunt in je leven (en ook andere psychische klachten hoor) ben ik beschikbaar voor jou als therapeut. Eigenlijk ben ik veel meer dan dat. Ik ben je vertrouwenspersoon (gooit het er maar uit!), je eerste hulp (snel, ik heb nu een oplossing nodig), je coach (oké, maar hoe ga ik het doen?), je cheerleader (jippie, you can do this!), je butt-kicker (kom op, stap buiten je comfort zone!). Je kunt uithuilen, klagen, boos zijn, onderzoeken, vragen stellen, je verwonderen, experimenteren, plannen maken en tot slot uitvliegen. Zoals Nanny McPhee zegt: ‘Zo lang je me nodig hebt, maar niet wilt hebben, moet ik blijven. Als je me wilt houden, maar mij niet langer nodig hebt, moet ik gaan.’.

Tot die tijd sta ik naast je. Zo kort als het mogelijk is, zo lang als het nodig is. En geloof me, dat is meestal korter dan je denkt. Jij en ik gaan een heldenreis aan, waar je na afloop met trots en ongeloof op terug zult kijken. ‘Heb ik dit allemaal zelf bereikt?’ en ‘Wow, dit heb ik niet voor mogelijk gehouden’. Geloof me, je zult nooit meer de oude willen worden, want je nieuwe jij is de beste versie van jezelf ooit!

Aanpak 

Burn-out behandeling kiezen: is er een klik met de therapeut?Er is slechts één ding wat je moet weten: of je vertrouwen hebt in mij en of je het avontuur naar herstel met mij aan wilt gaan (twee dingen dus). Daarom nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek. Ik wil jou ontmoeten als mens. Want je bent meer dan je klachten of je probleem. Ik laat mijzelf zien als mens. Want ik ben meer dan de professional. Is er een klik? Dan gaan we aan de slag. Op naar duurzaam herstel.

Mijn therapie is volledig maatwerk. Sorry, geen 5-stappen programma in 30 dagen. Ook geen ‘nooit meer burn-out’ garantie, want daar heb jij (gelukkig) de lead over. Ik kies voor diepgang en een integrale aanpak, zodat jouw herstel en verandering blijvend is. Niets vervelender dan een terugval waarbij je je slechter voelt dan hoe je begon.

neem contact op

Vergoeding 

Investeren in herstel, re-integratie en duurzame inzetbaarheidJe werkgever wil ongetwijfeld graag dat je zo snel mogelijk herstelt en zo goed mogelijk re-integreert. Daar neemt hij graag de verantwoordelijkheid voor en daarom vergoedt hij jouw begeleiding. Althans, mijn ervaring is dat 99% van de werkgevers dat doet.

Heb je op dit moment geen werkgever of wil je zelf investeren in je herstel? Ook dat is mogelijk. Mijn therapie en counselling aan particulieren worden meestal deels vergoed door zorgverzekeraars, als je een aanvullend pakket hebt.

Vraag goed na bij je zorgverzekeraar wat de vergoedingen zijn. Beide vormen van hulpverlening vallen onder de complementaire (en/of alternatieve) geneeswijzen.

Klik op de link voor een overzicht van mijn tarieven.

Voor wie?

Voor wie is mijn therapie geschikt? aanbod anderZverder
Mijn therapie is voor jou bedoeld als je worstelt met de volgende problemen:

 • stress, overspanning en burn-out
 • (psycho-)somatische klachten zonder medische oorzaak
 • een laag zelfbeeld of faalangst
 • somberheid of depressieve klachten
 • hyperventilatie en angstklachten
 • onverwerkt rouw en verlies
 • een identiteitscrisis
 • gevoelens van zin- en hopeloosheid

Mijn hulpverlening is minder geschikt voor je als je kampt met:

 • fobieën en dwangstoornissen
 • ernstige depressie en suïcidaliteit
 • verslavingen
 • psychotische klachten
 • persoonlijkheidsstoornissen

En, als je überhaupt geen zin hebt in therapie, hoef je me ook niet te bellen ;-).